Om oss på Kommunikationsbyrån i Väst

Effektivisera vardagen med rätt digitala tjänster & rätt kommunikationsbyrå

Som oberoende partner samarbetar vi med de ledande leverantörerna i landet. Vi hjälper små som stora företag att effektivisera arbetsdagen genom rätt tjänster och verktyg för den interna men också externa kommunikationen. Vi är din kommunikationspartner som finns vid din sida under upphandlingen, genom driftsättningen och framförallt med supporten under tidens gång med en personlig kontakt hos oss.

Ta steget mot en fungerande digital samarbete med oss. Vi ser fram emot att hjälpa er med helheten på er arbetsplats! Vi hjälper kunder inom hela Sverige. Så oavsett vart din verksamhet befinner sig kan vi hjälpa er, smidigt och enkelt!

Robin Söder

VD & Grundare

Email:  robin@kbvab.se

Telefon: 0720-70 09 20

Direktnummer: 0520-44 71 11

Måns Dahlgren

Försäljningsansvarig

Email: mans@kbvab.se

Telefon: 0721-64 12 12

Direktnummer: 0520-44 71 12

Vi samarbetar med välkända och pålitliga leverantörer

Garanterad kundnöjdhet & kundservice som är tillgänglig

Vi är tillgängliga för dig

Vi ger dig rådgivning och hjälp när du behöver det och utifrån dina önskemål. För oss är det viktigt att du känner dig bekväm med våra system och leverans av tjänster. Kontakta oss om du behöver hjälp! 

Vi är erfarna inom kommunikation

Vi har varit med i branschen länge så vi vet vad du behöver och hur vi kan leverera tjänster exakt anpassade utifrån dina egna behov. Med vår hjälp effektiviserar du arbetsdagen!

Vi på Kommunikationsbyrån i Väst ser fram emot att hjälpa dig!

Adress

Montörvägen 4, 461 37 Trollhättan

Email:

info@kbvab.se

Telefon:

0520-44 71 10