Företagstelefoni

Vi tar hand om det digitala åt dig

Få hjälpen du behöver utifrån dina egna behov

Vi på Kommunikationsbyrån i Väst AB har etablerat oss som en pålitlig partner till de främsta aktörerna inom kommunikationssektorn. Med en imponerande track record av framgångsrika samarbeten har vi specialiserat oss på att leverera skräddarsydda lösningar för företagstelefoni som adresserar behoven för företag av alla storlekar.

Med en imponerande erfarenhet på över 10 år har Kommunikationsbyrån i Väst AB visat sitt engagemang och djupa intresse för kommunikationsteknikens utveckling. Detta har gjort oss till en pålitlig partner för att säkerställa att våra kunder alltid erhåller den mest passande lösningen utifrån deras unika krav och mål.

En av våra största styrkor är vårt samarbete med de ledande operatörerna inom branschen. Genom dessa partnerskap har vi inte bara insyn i de senaste innovationerna och teknikerna, utan också möjligheten att erbjuda våra kunder de mest avancerade lösningarna som är skräddarsydda för deras behov.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss

Robin Söder

VD & Grundare

Email:  robin@kbvab.se

Telefon: 0720-70 09 20

Direktnummer: 0520-44 71 11

Måns Dahlgren

Försäljningsansvarig

Email: mans@kbvab.se

Telefon: 0721-64 12 12

Direktnummer: 0520-44 71 12

Önskar du beställa någon av våra tjänster?

Besök vår kontakta oss sida så kan vi hjälpa dig vidare med beställning av av något av våra digitala hjälpmedel. Med våra tjänster förenklar du arbetsdagen och ökar produktiviteten.